Over Ons

Ons Verhaal

Welkom! We houden ervan om in contact te komen met nieuwe mensen en we willen u vertellen over de goede dingen die God hier aan het doen is.

Het is onze missie om van God en van mensen te houden – en de beste manier om onze liefde voor God te laten zien, is mensen lief te hebben.

Waar u ook bent, willen we u helpen te inspireren, uit te rusten en aan te moedigen om alles te zijn waarvoor u gemaakt bent!

Wij hechten waarde aan

Gods Woord

we hechten waarde aan Gods Woord, het is de richtlijn voor alles wat we doen.

Persoonlijke Relatie

We waarderen een persoonlijke relaties met Jezus Christus, we aanbidden Hem, houden van Hem en wandelen met Hem.

Uitmuntendheid

Wij hechten veel waarde aan leven en functioneren met een passie voor uitmuntendheid.

Alle Mensen

Wij waarderen elk persoon met eigen persoonlijkheden, ongeacht leeftijd, huidskleur, cultuur, etniciteit, gaven, sociale status of geslacht.

Familie

We hechten waarde aan sterke gezinnen en/of families, zij zijn belangrijk voor de gezondheid van de gemeente en het land.

Doel

Wij hechten er veel waarde aan om Gods mensen op te voeden en vrij te laten om het doel waarvoor zij zijn geschapen te vervullen.

Onze Voorgangers

Allan & Carla vinden het heerlijk om in een kamer vol vrolijke, lachende mensen te zijn, ze hebben een passie voor elke culturele groep. Carla is een ervaren pianiste en zangeres; Allan is een mentor met een passie om mensen te helpen alles te worden waarvoor GOD hen geschapen heeft.

Allan & Carla

Voorgangers

Ton is een gepassioneerd wielrenner. Hij is een ervaren basgitarist bij onze Worship-band en is ook de geleerde onder ons. Hij houdt ervan om urenlang te studeren, zijn onderwijs brengt Gods Woord tot leven. Bea heeft een passie voor kinderwerk en is daarnaast vertaler en docent.

Ton & Bea

Onderwijsvoorganger

Helio is een getalenteerde, dynamische spreker. Zeer gepassioneerd over het zien van transformatie in het leven van mensen. Jessica is een ervaren administrateur en onderwijzer.

Helio & Jessica

Associate Pastor

Randy is een gepassioneerde jongeman met de gave om het goede nieuws over te brengen dat levens verandert. Hij heeft een passie voor videografie en mediaproductie. Hij groeide op in Dordrecht en bezocht zijn hele leven de kerk van Het Keerpunt.

Randy

Assistent Voorganger

Jason en Amy zijn een jong getrouwd stel die houden van Jezus. Jason laat zich het beste omschrijven als life coach voor jongeren, Amy is een begenadigd administrateur. Ze richten zich op mentoring en halen het beste in ons allemaal naar boven.

Amy & Jason

Jeugdvoorgangers

Kinderen

Ons team zorgt voor onderwijs, interactie, muziek, spelletjes en activiteiten die passen bij de unieke persoonlijkheid van elk kind.

We brengen bijbelverhalen tot leven door middel van activiteiten en gesprekken die kinderen betrokken houden. We willen dat alle kinderen Gods Woord liefhebben en de waarde ervan in hun leven begrijpen.

Onze passie is om uw kinderen een veilige en leuke ervaring te geven.

Elevate Jeugd

Wij hebben een passie voor jongeren, wij bieden een veilige omgeving aan om een persoonlijke groei met God te ontwikkelen.

Elevate bijeenkomsten vinden plaats op de zaterdagavond, we hebben een gezellige tijd en hebben diepe interacties over onderwerpen die jongeren in het leven tegenkomen.

Iedereen is super vriendelijk en wil graag nieuwe mensen verwelkomen.

Wilt u meer leren?

Wij kunnen u vragen deze week nog beantwoorden!

Zondag | 11:00

Woensdag | 19:30